7 razlogov, zakaj svojim poslovnim partnerjem podariti promocijske dežnike

Velika in mala podjetja, iz različnih panog gospodarstva, že dolgo iščejo funkcionalna in elegantna promocijska darila za svoje stranke, partnerje in zaposlene. Dežniki so nedvomno med najbolj priljubljenimi reklamnimi izdelki za podjetja, saj so uporabna in praktična rešitev za vašo promocijsko kampanjo.

Dežnike odlikuje velika površina, ki se lahko koristno uporabi za promocijo vašega podjetja ali blagovne znamke. Z malo domišljije in ustvarjalnosti lahko postane promocijski dežnik popolno vsakodnevno oglaševalsko orodje, za zelo dolgo obdobje.

promocijski dežniki

V nadaljevanju vam ponujamo 7 ključnih razlogov, zakaj dežnike vključiti v eno od vaših naslednjih oglaševalskih akcij.

So uporabni in praktični. Vsi potrebujemo dežnike

Da bi bili reklamni izdelki všeč obdarovancem, morajo biti najprej uporabni. Dežniki, potiskani z logotipom ali reklamnim sporočilom, so zagotovo praktični, saj vsi potrebujemo dežnike.

Naj bo to zato, da se zaščitimo pred močnim deževjem, včasih pa tudi zato, da se skrijemo pred žgočim soncem. V praksi je dežnik uporaben skozi celo leto, zato je tudi nepogrešljiv pripomoček za vsak dan. Tako brez posebnega truda in velikih vložkov oglašuje vaš logotip ali oglasno sporočilo, le podariti ga morate pravi osebi in to je lahko kdorkoli – vaše stranke, zaposleni ali poslovni partnerji.

Promocijski dežniki so zagotovo vedno uporabno poslovno darilo.

Dežnik je reklamni izdelek, ki ga boste uporabljali dolgo časa

V nasprotju s promocijskimi artikli, ki imajo za uporabnike kratkoročni pomen, je kakovosten promocijski dežnik lahko funkcionalen dodatek za dolgo časa. S pravilnim vzdrževanjem in kakovostjo uporabljenih materialov pri izdelavi lahko dežniki svojim uporabnikom služijo leta. To pa vaši blagovni znamki zagotavlja dolgoročno prisotnost in pojavnost povsod, kjer koli se bodo dežniki pojavili.

Druga velika prednost promocijskih dežnikov je, da jih lahko naročite mesece pred načrtovano oglaševalsko dejavnostjo. Nimajo roka uporabnosti, kar vam omogoča, da izkoristite trenutek, ko so npr. v akciji. Ko so narejeni, jih je mogoče shraniti na primernem mestu, dokler ne pride čas, da jih razdelite svoji ciljni publiki.

Promocijski dežniki so zelo hvaležno poslovno darila, saj oglašujejo vašo blagovno znamko zelo dolgo časa.

promocijski dežniki

Zagotavljajo dobro vidnost logotipa

Promocijski dežniki ponujajo res veliko površino za tiskanje, ki jo lahko zelo koristno izkoristite. Uporabite lahko celotno površino panelov dežnika, vključno z ročajem in etuijem (za modele, kjer so etuiji na voljo).

Vaš logotip, če bo dovolj velik, bo viden na razdalji nekaj metrov. Če pa bo celoten dežnik izdelan v vaših korporativnih barvah in s kakovostnim dizajnom, pa ga bo vaše ciljno občinstvo prepoznalo že na zelo daleč. Pozabite na velike oglasne panoje ali svetlobne napise. Reklamni dežniki vam bodo na preprost in poceni način zagotovili veliko pojavnost med ljudmi. Povsod!

Dežniki so idealen dodatek za dogodke na prostem

Dežniki z blagovno znamko so lahko idealen dodatek za različne poslovne ali športne dogodke na prostem. Običajno se na tovrstnih dogodkih na enem mestu zbere izjemno veliko ljudi. Dežniki z reklamnim sporočilom ali logotipom so odlična priložnost, da vašo promocijo opazi na stotine obiskovalcev.

Zagotovo se spomnite avtomobilističnih tekem, kjer na startu lepa dekleta držijo dežnike, s katerimi ščitijo tekmovalce pred dežjem in soncem. Takšni dogodki so lahko s promocijskimi dežniki izjemna reklama za vašo blagovno znamko.

Ne smemo pozabiti, da bo poleg dogodka, ta isti dežnik mesece in leta po njem uporabljen tudi drugje. Začetni dogodek je le razlog, da svoji ciljni skupini podarite »premičen pano«, njegova kasnejša predstavitev med ljudmi, pa naj bo to na ulici ali drugi prireditvi, pa le še dodatno multiplicira izpostavljenost vaše blagovne znamke.

Redkokatero promocijsko darilo ima tolikšno oglaševalsko moč, kakor promocijski dežniki.

Dežnik lahko naredimo popolnoma unikaten

Tailor made ali unikatno izdelana poslovna darila so postala cenovno dostopna za vsako podjetje ali blagovno znamko. Eden najbolj popularnih tovrstnih artiklov so zagotovo promocijski dežniki.

Unikatno izdelan promocijski dežnik, lahko zaradi svoje velikosti in oblike postane popolno promocijsko darilo, ki bo izstopalo iz okolice in s tem pritegnilo pozornost.

Prednost tovrstne izdelave dežnika je v tem, da panele tiskamo pred sestavljanjem in lahko zato dizajn umestimo do roba, lahko pa vse panele sestavimo v enotno sliko, kar nam omogoči veliko površino za promocijsko sporočilo.

Seveda so lahko tudi ostali sestavni deli iz materialov in barv po vaši želji, kar naredi dežnik popolnoma skladen z vašo grafično podobo.

promocijski dežniki

Eko promocijski dežniki so hit

Okolju prijazna darila postajajo skoraj nuja v načinu poslovnega obdarovanja. Podjetja skozi tovrstno oglaševanje kažejo svojo trajnostno naravnanost in odgovornost do ohranitve okolja.

Predvsem s tehnologijo sledenja “AWARE”, virtualno komponento, ki je vgrajena v promocijska darila in s katerimi se lahko testira in preveri trajnost s tehnologijo sledenja, smo končno prišli do orodja, s katerim lahko preverimo resničnost EKO trditev v svojih darilih.

Promocijski dežniki izdelani iz EKO materialov in opremljeni z komponento AWARE, so trenutno hit in jih zelo priporočamo, ko boste naslednjič iskali primerno EKO poslovno darilo.

Podarimo jih lahko vsakomur

Podjetja imajo pogosto težave, ko je treba izbrati pravi promocijski izdelek za oglaševalsko akcijo. To je pravzaprav pomemben korak pri oblikovanju trženjske kampanje vsakega podjetja. Z dežnikom zagotovo ne boste nikoli zgrešili, saj je univerzalen dodatek v vsakodnevnem življenju.

Ne glede na starost in spol vaše ciljne skupine, dežnike uporabljajo vsi. Študenti in najstniki, delovno aktivni, upokojenci itd. Vsak potrebuje dežnik in če mu ga ne daš, si ga bo moral kupiti. In kot vemo, vsi radi prejemamo darila. Zakaj ne bi podarili kakovostnega in elegantnega dežnika s svojim logotipom? Dosegli boste pozitivne občutke pri svojem obdarovancu. In ravno v tem, je smisel poslovnega obdarovanja.

Zaključek

Skozi članek ste zagotovo tudi vi prišli do zaključka, da ni veliko promocijskih artiklov, ki bi nudili toliko možnosti oglaševanja in uporabnosti, kot promocijski dežnik. Zato izbira tega artikla, kot oglaševalsko orodje v vaši naslednji trženjski akciji, nikakor ne more biti napaka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja