Dnevni horoskop

Preberite si naš dnevni horoskop in poglejte, kaj vas čaka danes na finančnem in ljubezenskem področju, prav tako pa tudi na področju zdravja. Ne prepuščajte dogajanja naključju – naj vam naš dnevni horoskop pomaga do uresničitev vaših ciljev. Pri pripravi dnevnega horoskopa naši astrologi upoštevajo trenutno astrološko dogajanje, prav tako pa tudi celoletno astrološko sliko. Tako vam lahko ponudimo svež in znaesljiv dnevni horoskop.

dnevni horoskop

Dnevni horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ste pri sebi morda opazili, da preveč popuščate in se strinjate z vsemi, tudi če se v sebi ne? Danes je pravi in skrajni čas, da začnete zagovarjati svoje mnenje. Zaslužite si priložnost, da poveste tudi svoj del zgodbe in da se ga drugi naučijo spoštovati. Nihče vam ne krade trenutka slave, sami si ga morate izboriti.

Dnevni horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Danes boste najbrž čutili veliko sočutja do drugih ljudi, kar bi vas lahko odvrnilo od tega, kar morate dejansko storiti. Če se bližate roku nečesa, kar morate nujno storiti, morate sami usmeriti pozornost na to obveznost in sami odklopiti moteče dejavnike. Danes vas zna bližnji prizadeti, a to jemljite z rezervo in se vsaj danes osredotočite na delo, ki vas čaka.

Dnevni horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Če mislite, da ste naleteli na neko kupčijo ali neverjetno naložbeno priložnost, nikar ne hitite. Preglejte stvari in se zamislite, kako želite res zapraviti svoj denar in če je ta naložba res tako obetavna. Zadnje čase vse odločitve sprejemate preveč naglo in ne pomislite na možne posledice, zato danes premislite o tem, ko se srečate s tako stvarjo.

Dnevni horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ste zelo družabni, a še sami ne veste, kaj vas ustavlja. Ker trenutno še ni priporočljivo, da zapustite dom, če ni nujno potrebno, lahko s prijatelji in bližnjimi druženje organizirate kar prek spleta. Lahko vsem naročite isto hrano ali isto pijačo in se skupaj zabavate na ta način! Bodite kreativni, saj se imate lahko lepo tudi na daljavo!

Dnevni horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Naleteli ste na oviro, saj želite živeti po svoje, a hkrati ugajati drugim. Danes je odličen dan, da pretehtate, na katerih področjih želite poslušati sebe in na katerih nistedovolj močni ali nimate dovolj znanja in bi raje sledili drugim. A nikakor ne zatrite svojega notranjega glasu in povejte svoje mnenje, ko ste vanj prepričani!

Dnevni horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Odnosi z nekom, ki vam je pomemben krhajo. Zadeve bi bilo dobro urediti, a preko sebe ne morete in to vi pozabljate. Če druga oseba ni zainteresirana za pogovor ali ne vidi težav v odnosu, je za vas najbolje, da se s tem sprijaznite. Siliti v odnos z nekom, ki si tega ne želi, vam bo prineslo več slabe volje kot pa sprejetje tega, da oseba nima istih interesov.

Dnevni horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Čeprav ste radi samostojni, bodo danes stvari pretežke za vaša pleča, zato se ne bojte prositi koga za pomoč. Še vedno boste tako obdržali identiteto lastne ideje in morda dobili še kakšno novo, ko se boste projektov lotili s pomočjo nekoga drugega. Poleg idej pa vam ta oseba lahko nudi tudi oporo in podpre vaše ideje, ki se morda vam ne zdijo potencialne ali dovolj dobre.

Dnevni horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če vam nekaj leži na srcu glede določene osebe, pa veste, da morda ta oseba ne bo dobro sprejela vaših besed, začnite pogovor s pozitivnimi besedami. Ko bodo slišali, da jih cenite in spoštujete, bodo kritiko ali nasvet lažje sprejeli. Ker ste iskrena oseba, bo tudi vam lažje, ko bo oseba lepo sprejela vaše besede.

Dnevni horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Vaše zdravje je zadnje dni malce slabše, zato preventivno poskrbite zase. Odpravite se na svež zrak ali malo telovadite in poskusite jesti čimbolj zdravo. Ker slabo počutje prinese tudi veliko slabe volje, poskusite biti potrpežljivi in si ne jemljite vsega preveč k srcu. Vaši bližnji vam želijo le dobro.

Dnevni horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Trenutna situacija vam predstavlja veliko težav z iskanjem sebe in čeprav pogrešate prijatelje, se raje držite zase. A poskusite stopiti iz svojega območja udobja in se pokličite prijatelje. Presenetilo vas bo, kako bolje se boste počutili. Ne pozabite, da je nekatere stvari bolje povedati, kot pa zadržati zase.

Dnevni horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Na ljubezenskem področju se soočate z manjšimi ovirami, ki pa niso nepremostljive. Le vztrajati morate in si stvari dejansko želeti urediti. Če se vam zdi, da vas vaš partner ne upošteva ali ne posluša, mu to povejte, saj boste s trmo in molkom le vi vedeli, kaj vas moti.

Dnevni horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Vaše nedavne odločitve so vam morda za enkrat udobne, vendar nosijo težke dolgoročne posledice in obžalovanja. Prevečkrat mislite na kratkoročne rešitve in iz tega se nikoli ne naučite. Pomislite, kaj je za vas najbolje in se poglobite v to, kaj vam prinese več veselja na dolgi rok.

 

Prijeten dan vam želimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja