Borut je Romano do smrti zabodel v hrbet

Minula pustna nedelja se je za družino iz naselja Potok pri Straži končala tragično. Okoli poldneva, ko so se marsikje po Sloveniji odvijale pustne povorke in so mnogi zganjali norčije, se je 31-letnik, neuradno gre po poročanju medijev za Boruta T., znesel nad svojo partnerico, 27-letno Romano M., mamo dveh otrok.

Z nožem naj bi jo zabodel v hrbet, poškodbe pa so bile tako hude, da je nesrečnica na kraju umrla. Po tem dejanju naj bi si skušal soditi še sam, in sicer naj bi se zabodel v predel trebuha, vendar je ostal pri življenju – reševalci so ga odpeljali v bolnišnico.

Neuradno naj bi se par pred kratkim razšel in iskal rešitev glede skrbništva ter vsega preostalega. Mlada mamica naj bi to usodno nedeljo obiskala bivšega partnerja prav z namenom, da bi se dogovorila o vseh podrobnostih.

Vest se je hitro razširila in po družabnih omrežjih so se kmalu zvrstili zapisi v slovo mladi Romani. Tisti, ki so par poznali, seveda ne morajo verjeti, kaj se je zgodilo, vsem pa je še posebej hudo zaradi dveh otrok, ki sta ostala brez mamice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja