Dnevni horoskop

Ste v veselem pričakovanju vikenda in se veselite, da morda ujamete kakšen sončni žarek ali pa se prepustite vremenu in morda preberete kakšno dobro knjigo, si vzamete čas zase in svoje najbližje? Se veselite nekaj prostih dni in odklopa od vsakodnevne rutine v službi? Vas zanima kaj je za vaše nebesno znamenje danes za in o vas zapisano v zvezdah? Kaj vam prinaša dnevni horoskop? Potem ste na pravem mestu, da potešite svojo radovednost in odkrijete kaj vse je pred vami.

dnevni horoskop

Dnevni horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Težko se boste še naprej upirali neverjetni dogodivščini, ki vas kliče že od začetka leta. Vsaj za en dan se prepustite svojim največjim željam. Samske na tej dogodivščini čaka divja romanca. Le na področju financ vas čaka nekaj manjših skrbi, ki pa lahko počakajo, da boste imeli več energije.

Dnevni horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Po krajšem obdobju slabega zdravja boste danes začeli opažati rahlo izboljšanje. To je posledica nedavnih sprememb v načinu življenja. Kar tako naprej. Dnevni horoskop vam, če ste v razmerju, napoveduje nekaj nesoglasij, ki jih boste morali s partnerjem premagati skupaj.

Dnevni horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Kot astrološko znamenje dvojčka se zavedate, da znate biti nekoliko dvolični. Danes boste s tem prizadeli ljubljeno osebo. Dnevni horoskop vam napoveduje malo več sreče pri denarju, a pazite, da vas nekdo ne opehari.

Dnevni horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Po neprespani noči ste se zbudili v siv dan. Že navsezgodaj so se vam začele dogajati neprijetne stvari. Dnevni horoskop vam ponuja dva reka, s katerima si lahko pomagate, da se potolažite na tako čuden dan: Slab začetek, dober konec in Ob dežju vedno posije sonce.

Dnevni horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Levi boste danes levji delež svojega časa namenili osebi, ki ni vredna vašega truda, ob tem pa zanemarili nekoga, ki bi si glede na svojo neomajno podporo zaslužil več vaše pozornosti. Danes je, kot pravi dnevni horoskop, tudi dober dan za razmislek o tem, s kakšnimi ljudmi se želite v življenju obdajati.

Dnevni horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Finančna sreča vam danes ne bo naklonjena, ravno tako ne zdravje, boste pa na ljubezenskem področju srečni, kot že dolgo ne. A nekdo vam zavida in vam bo na vsak način skušal pokvariti dan. Nova situacija glede službe vam bo vlila novo upanje glede vaše finančne situacije v prihodnosti.

Dnevni horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Pretehtajte vse opcije in se odločite za tisto, ki najbolj odgovarja vam osebno. Dnevni horoskop vam svetuje, da za en dan sebe postavite na prvo mesto, saj bo to izredno pozitivno vplivalo na dni, ki sledijo.

Dnevni horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ne dovolite, da bi kdo hodil po vas – in verjemite, poskušali bodo. Danes vas čaka izredno pester dan, ob zaključku dneva še vedno ne boste vedeli, kaj natanko vas je doletelo. Samskim se po dolgem sušnem obdobju končno odpirajo možnosti za novo ljubezen.

Dnevni horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Izvedeli boste nekaj, kar vam bo življenje za kratek čas obrnilo na glavo. A le za kratek čas. Dnevni horoskop napoveduje, da bi se situacija znala razrešiti še danes, gotovo pa bodo težave končane v roku enega tedna.

Dnevni horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Videti je, kot da ste pozabili, da je gibanje eno osnovnih človeških potreb. To vam kažeta tako tehtnica kot počutje. A danes je odlična priložnost, da to spremenite. Vstanite s kavča, obrišite prah s športnih copat, in se odpravite v naravo. Začnite samo s sprehodom, a hitro boste opazili povečanje kondicije in zmožni boste vedno bolj in bolj značilnih treningov.

Dnevni horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Dnevni horoskop vam napoveduje prejem slabe novice, ki vas bo močno prizadela. A vedno je dobro, da imate v glavi rek, da če nekaj lahko spremenite, se s tem nima smisla obremenjevati, če tega ne morete spremeniti, pa ima obremenjevanje še manj smisla. Vsi, ki imate vnuke, preživite z njimi več časa – danes boste precej nagnjeni k žalosti ob dejstvu, da otroci enkrat odrastejo.

Dnevni horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Hudo pogrešajte druženje z drugimi ljudmi. Vleče vas v družbo, na zabave … Tisti, ki imate to možnost, se le predajte želji po druženju in povabite prijatelje na pijačo. Tisti, ki ste od svojih ljubljenih močno oddaljeni, pa izkoristite moderno tehnologijo in skodelico čaja (kave ne marate, ker ste po horoskopu riba) z drugo osebo popijte kar na daljavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja