Ali so cepljene osebe okužili z virusom HIV?

Smrtonosni virus je obšel ves svet. Nastala je popolna panika. Ljudje niso več vedeli, kaj in kako. Državniki pa so samo slepo poizkušali zajeziti najhujše. Nekaterim je to uspelo bolje, nekaterim slabše. Vsekakor pa so pošteno razklali mnenja ljudi na dva dela in več njih še globlje. Tako so svoje mesto dobili tudi teoretiki zarot. Svojo super pamet so razkazovali povsod, kjer je bilo to mogoče. Naposled je le prišla ‘odrešitev’ v obliki mRNA in vektorskih cepiv. Ker pa so bili ljudje pošteno razklani, se ponekod tudi prostovoljno cepljenje ni obneslo. Tisti, ki so iskali napake v cepivih, so bili za nekatera celo premočni. Tako so vektorska kaj kmalu odpadla. Ostala so le še mRNA cepiva. Te pa so napadli, češ da so v njih vse mogoče kemične in fizikalne primesi.

Prvič: s cepivom dobiš tudi virus HIV

In ena takih je tudi teorija zarote, da se v enem cepiv Pfeizer BioNTech nahaja poleg provirusa covid-19 tudi virus HIV. Pred nekaj meseci je nekdo zlorabil ime priznanega psihoterapevta. In ga na kratko označil kot dr. Ron. Posnel je video, v katerem domnevni dr. Ron razlaga, kako je prišel do podatkov, da eno cepivo Pfizer BioNTecha vsebuje tudi virus HIV, ki povzroča s sluznico prenosljivo bolezen, ki je doslej neozdravljiva, aids. Povzemamo navedbo avtorja: »V teh cepivih so delci HIV, kot tisto iz Pfizerja, ki ima prav tako delce HIV.« Video je objavil na družbenem omrežju Facebook. Ko se je novica razširila, je dosegla res velik odziv, kar seveda ni prav nič neobičajnega.

Drugič: cepivo vsebuje nanodelce

Druga taka oziroma podobna navedba je, da cepivo proti covidu vsebuje nanodelce. Te nam s cepljenjem vbrizgajo v telo in samo s pritiskom na gumb že upravljajo z našim umom. Poleg tega nanodelci preluknjajo celične membrane. Po poročanju enega teoretikov zarot gre to takole: »Z nanodelci v našem krvnem obtoku bodo imeli oddaljeni operaterji moč za nadzor, imobilizacijo … Na ta način nas bodo ubili ali upravljali z nami samo s pritiskom na gumb. Postali bomo njihovi sužnji.«

Tretjič: cepiva so genska terapija

In še tretja navedba, ki pravi, da so cepiva genska terapija. Po poročanju Journalpulpa so se v Nemčiji sestali patologi, ki so poročali o izsledkih številnih smrti kot posledice cepljenja proti covidu. Končnih zaključkov pa ni bilo mogoče dobiti nikjer. V javnosti so se samo pojavile fotografije določenih celic v telesu, ki naj bi bile spremenjene zaradi cepljenja in pa izjava domnevnega sodelujočega, ki jo navajam dobesedno: »Vsakdo – in mislim na vsakogar –, ki vam pove, da kdorkoli pozna dolgoročne posledice ali stranske učinke terapije s prenosom genov, laže, ali je popolnoma neveden ali pa hudo zloben.«

Vse te navedbe so bile takoj ovržene. Na prvo se je seveda odzvalo podjetje Pfizer BioNTech. Ustreznim institucijam v ZDA je poslalo podrobno analizo sestavin v njihovem cepivu. Njihov skrajšani odgovor za javnost pravi takole: »Komponenta sporočilne RNA (mRNA) je ‘nukleozidno spremenjena sporočilna RNA (modRNA), ki kodira virusni glikoprotein (S) virusa SARS-CoV-2.’« Tudi drugi proizvajalci cepiv so se prav tako nemudoma odzvali in poslali podrobna poročila o sestavinah v cepivih. In prav nobeno ni vsebovalo virusa HIV. Omenjene institucije v Ameriki so naslednje: US FDA, US CDC.

Kljub temu še vedno ne manjka ugibanj o tem, kaj vse vsebujejo cepiva, še vedno pa se najdejo tudi ljudje, ki trdijo, da je vse skupaj nameščeno in da so cepiva proti covidu v resnici nekaj čisto drugega kot le to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja